ליל סדר בבית הספרדי: חגיגה מרגשת בכל מחלקה ומחלקה

נטעלי בן, מנכ"לית הבית: "השנה החלטנו לשדרג את האופן שבו נחגג פסח. המימוש היה מושלם" בני המשפחות של הדיירות והדיירים השתתפו אף הם באירוע בכל מחלקה החגיגה כללה הופעה של מוזיקאים וארוחת סדר מלאת מטעמים

על-מנת לאפשר לכל דיירי הבית הספרדי לציין את ליל הסדר כהלכתו, החליטה השנה הנהלת הבית הספרדי לערוך אירוע מושקע בכל מחלקה ומחלקה.

בנוסף לארוחת חג מלאה וטעימה במיוחד, לכל אחת מהמחלקות הגיעו זמרים שליוו את עצמם בגיטרה או קלידים ויצרו אווירה חגיגית. חברי הצוות הבכיר של הבית שובצו במחלקות השונות, סייעו בהגשת האוכל ו-וידאו שהאירוע מתנהל ללא דופי.

בני המשפחות של הדיירים, שמהווים חלק בלתי נפרד מהבית הספרדי, הוזמנו גם הם למחלקות של יקיריהם. אחת מבנות המשפחה שהגיעו לחגוג את הסדר במחלקת מירון החמיאה לצוות: "יש פה אנשים נפלאים". היא ציינה את רדא, מנהלת הסיעוד, את סוהא "שמאירה את המקום", את אם הבית פריאל "שיש רק אחת כמוה", את אבו יוסף ("כשהוא לא נמצא, מיד מרגישים בחסרונו"), ואת כל צוות המטפלים והמטפלות שתמיד מגדיל ראש ונתרם לעזרה.

חיה אזולאי, רכזת ההדרכות, בירכה בשם כל הצוות בחג של שלום, אחדות, בריאות וחזרת החטופים.

נטעלי בן, מנכ"לית הבית הספרדי, סיכמה: "השנה החלטנו לשדרג את האופן שבו נחגג פסח בבית הספרדי. שמחתי לראות שמימוש התוכנית היה לא פחות ממושלם ושכל הדיירים שלנו חוו ליל סדר טעים ומרגש".

   

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל | מאמרים איכותיים | איטליז

רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | רכישות בעלי-אקספרס

וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנטפתרונות דיגיטל | כל הזכויות שמורות לוובסל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס

קנבס | תמונות קנבס | הדפסה על קנבס | קנבסים A4

תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | הכל על הכל | קידום אורגני בגוגל

כתיבת תגובה